Officerentinfo.com, rețeaua europeană lider în căutare de birouri și spații industriale, a angajat o nouă persoană în departamentul său internațional.

Numită în poziția de Director de Marketing și Comunicare, Adrienn Konkoly va fi responsabilă de activitățile de marketing, de comunicarea corporativă cu media internațională, de instrumentele de social media, precum și de comunicarea internă.

Adrienn a absolvit studii de specialitate în relații internaționale și integrare europeană. După câțiva ani petrecuți la Paris ca specialist în artă și cultură, iar apoi ca specialist în comunicare de afaceri, a lucrat pe segmentul de comunicare de afaceri și evenimente în cadrul Camerei de Comerț Franco-Ungare, vorbind fluent limbile franceză, maghiară și engleză.

István Harkácsi, Managing Partner în cadrul officerentinfo.com a afrimat: “Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Adrienn în echipa noastră, întrucât ea va impulsiona activitățile de marketing și PR ale companiei.  Officerentinfo.com tinde mereu să își accentueze prezența pe piața din ECE și dedică astfel o atenție sporită imobiliarelor comerciale din întreaga Europă. În activitatea noastră, punem accent pe a oferi un instrument de căutare simplu și eficient atât proprietarilor de birouri, cât și celor care sunt în căutarea unui nou birou.

Îi urăm succes lui Adrienn în noua ei misiune și în dezvoltarea ulterioară a rețelei officerentinfo.com.

Adrienn poate fi contactată la adresa: [email protected]

Imagine: Adrienn Konkoly

 

DESPRE OFFICERENTINFO.COM

www.officerentinfo.com, sursa cea mai importantă de informații bilingve detaliate despre birourile și spațiile industriale din Europa, acoperă piețele din România, Ungaria, Serbia,  Croația, Austria, Cehia, Spania și Marea Britanie.

Rețeaua de Căutare Birouri (www.officerentinfo.com) furnizează informații despre Austria (www.officerentinfo.at), Ungaria (www.officerentinfo.hu), România (www.officerentinfo.ro), Serbia (www.officerentinfo.rs), Croația, (www.officerentinfo.hr), Spania (www.officerentinfo.es), Cehia (www.officerentinfo.cz) și Marea Britanie (www.officerentinfo.co.uk). Rețeaua de Căutare Depozite furnizează informații despre Ungaria (www.warehousesinfo.hu) și România  (www.warehouseinfo.ro).

Rețeaua Europeană de Clădiri Verzi (www.greenbuildinginfo.eu) operează în 28 de țări europene.

Pentru mai multe informații:

Adrienn Konkoly; Officerentinfo Group; +36.70.621.96.92

 

Urmăriți-ne pe Facebook:  

www.facebook.com/officerentinfo

www.facebook.com/Birouinfo