Firma a obținut în aceeași perioadă, de la Primăria Sectorului 2 al Capitalei, certificate de urbanism pentru demolarea clădirilor fabricii și pentru proiectul construirii unui ansamblu rezidențial pe terenul acesteia. 
Fabrica se află în sectorul 2 al Bucureștiului.

Izolatorul este fosta Întreprindere de Materiale Izolatoare București din perioada comunistă, transformată de Guvernul Petre Roman în societate comercială pe acțiuni, în 1990. Este, de altfel, una dintre primele companii înregistrate oficial după Revoluție, având un cod unic de înregistrare format doar din trei cifre.

Fabrica a fost privatizată în a doua jumătate a anilor ’90 prin metoda MEBO, acțiunile fiind preluate de salariați și de managementul societății. Compania produce garnituri de etanșare, covoare și folii PVC, copertine, prelate auto, produse din plută, produse din poliester armat cu fibră de sticlă și cofraje din carton căptușit cu folie de aluminiu.
Proiectul Izolatorul SA este de a contrui în Șoseaua Electronicii nr. 9-11 a unui ansamblu rezidențial de blocuri cu 10 etaje, cu înălțime maximă de 36 de metri, pe un teren în suprafață de aproape 18.000 mp, procentul de ocupare al acestuia urmând să fie de maximum 50%. (sursa: profit.ro)