Vastint România, divizia imo­biliară a grupului suedez Inter IKEA care cons­tru­ieşte proiectul imobiliar Tim­puri Noi Square, unul dintre cele mai mari din zona centrală a Bu­cureştiului, va fi şi primul chiriaş al com­plexului. În prezent, Vastint îşi are se­diul în clădirea Opera Center de la Eroilor, dezvoltată de cei de la Portland Trust.

„Atât zona, cât şi proiectul atrag parteneriate şi colaborări, astfel că avem discuţii deschise cu mai mulţi potenţiali chiriaşi atât pentru spaţiile de birouri, cât şi pentru cele comerciale. Zona bene­ficiază de o varietate de facilităţi, fiind în acelaşi timp puternic conectată cu ju­mă­tatea predominant rezidenţială a oraşului, în special prin magistralele M1 şi M3 ce tra­versează întreg Bucureştiul. Cu un total planificat de 100.000 mp de spaţii de birouri clasa A şi spaţii comerciale la parter, Timpuri Noi Square devine un hub de sine stătător, cu toate avantajele pe care atât ansamblul cât şi zona le oferă. Chiar echipa noastră va fi printre primii chiriaşi“, a spus Antoniu Panait, managing director al Vastint România.

Primele trei clădiri au împreună 50.000 mp de spaţii de birouri şi comerciale variate ce includ printre altele restaurante, cafenele, snack bars şi zone verzi întinse. Structura primelor două clădiri a fost deja finalizată, iar lucrările de construcţii avansează cu faţadele etajelor inferioare şi la interior, punerea în funcţiune fiind planificată pentru începutul lui 2017.

În prezent Vastint  se concentrează pe desfăşurarea lucrărilor de construcţie, care au atins un grad de execuţie de peste 65%, cu finalizarea structurii ambelor clădiri şi zona de plaza, ce cumulează peste 30.000 mp de spaţii de birouri clasa A şi spaţii comerciale la parter. (sursa: zf.ro)